Workshops

Alle workshops beginnen om 11.00 uur en duren tot ongeveer 13.00 uur. Deelname aan de workshops is kosteloos. Deelnemers dienen zich om 10.30 uur te melden bij de balie van de ECI Cultuurfabriek.

Deelnemers dienen zich van te voren op te geven via info@festivalsjiek.nl

Daarbij opgeven: voornaam en familienaam, de gewenste workshop, telefoonnummer en e-maildres. 

Stephanie Struijk, bekend onder de naam Stevie Ann, geeft een workshop Nederlandstalige liedjes schrijven, lokaal 109, maximaal 25 personen.

Voor (potentiële) hitschrijvers en luisterliedjesmakers!

 

Marnix Mulder, toneelconsulent van de provincie Limburg, geeft een workshop ‘De taal van de ander’, in de danszaal. Maximaal 25 personen.

Regisseurs zouden spelers bewust moeten kunnen maken van de taal van de ander. Het belangrijkste aspect van die bewustwording is het werkelijke luisteren. Wat komt er uit de mond en wat wordt er echt gezegd? Dat loopt vaak niet synchroon. Deze workshop gaat aan de hand van de Meisner spelmethodiek aan de slag. Meisner is een theaterpedagoog die naast het spelen in de gegeven omstandigheden, het spelen in het moment en het maken van werkelijk contact met de tegenspeler tot de essentie van samenspel maakt. Zeer interessant voor regisseurs.

 

MadLipz Parkstad zorgt voor satire en vermaak op de social media met nieuwe ondertiteling (Limburgs en Nederlands) van bestaande filmpjes. lokaal 102, maximaal 25 personen.

Wil je ook meedoen aan deze creatieve manier van hergebruik van beeldmateriaal, kom kijken hoe zij het doen,